Paul’un dönüşü

A -
A +

Trabzon, kendi sahasındaki deplasman maçında Nijeryalı golcüsü ile destan yazdı.

 

 

 

l Trabzonspor, nihayet ideal kadrosuna kavuştu ama lig bitti! Eğer sakatlıklar olmasaydı, bu kadro şampiyonluğa oynardı. Teker teker baktığınızda Trabzon’u iddialı hâle getirebilecek isimler görürsünüz. 

 

l Tamamı millî; Uğurcan, Mendy, Meunier, Denswil, Visca, Bardhi, Fountas, Pepe, Onuachu… Sonradan oyuna giren Trezeguet… Hepsi, her takımın isteyeceği yıldızlar…

 

l Avrupa’yı garantilemiş olan Trabzonspor, asıl hedefi olan “süper teselli kupasına” kilitlenmiş olmasına rağmen lig üçüncülüğünü de ciddi tutuyor. 

 

l Can derdindeki Gaziantepspor ilk yarıda canhıraş oynamasına rağmen, ikinci devrede Onuachu’ya teslim oldu.  

 

l Gaziantepspor’un ilk golünde M’Bakata’nın öldürücü pasına dokunan Sorescu, mükemmel pasıyla ikinci golün de hazırlayıcısı oldu. Müthiş bir gol atan, bir şutu direkte patlayan Dragus ise bu ligin en çalışkan ve en teknik santrforlarından biri…

 

 

Onuachu sahne alıyor

l Afrika Kupası ve sakatlık sebebiyle bordo-mavili formayı “unutan” Nijeryalı, öyle bir geri döndü ki… Birbirinden usta işi üç golde, en iyi “besleyici” Visca’nın paslarında… Bir de Bardhi’ye asist yaparak maçın adamı oluverdi.

 

l İlk kez forma giyen genç Arif olumlu sinyaller verirken, hakem Direnç Tonusluoğlu bir maçtan daha yüz akıyla çıktı.

 

l Hep söylüyorum, bir takım ilk yarıda dökülüyor, ikinci yarıda coşuyorsa, bunda teknik direktörün aslan payı var. Dün de Abdullah Avcı, galibiyetin mimarlarından biri oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.