Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İddialı filmler yarışacak

Düzenleyen:
İddialı filmler yarışacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sekizinci defa sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Malatya Uluslararası Film Festivali'nde birbirinden iddialı filmler büyük mükâfat için yarışacak.

Murat Öztekin

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 9-15 Kasım tarihleri arasında tertiplenecek festivalde yer alan filmler ve jüri üyeleri belli oldu. Vuslat Saraçoğlu'nun "Borç", Abdurrahman Öner'in "Aydede", Ramin Matin'in "Son Çıkış", Hüseyin Karabey'in "İçerdekiler", Murat Düzgünoğlu'nun "Halef", Banu Sıvacı'nın "Güvercin" Ensar Altay'ın "Meleklerin Koruyucusu", Mehmet Güreli'nin "Dört Köşeli Üçgen", Ömür Atay'ın "Kardeşler", Mahmut Fazıl Coşkun'un "Anons", Cafer Özgül'ün "Sükut Evi", Mustafa Karadeniz'in "Çınar" ve Osman Nail Doğan'ın "Güvercin Hırsızları" filmi, "Ulusal Uzun Metraj Yarışma" filmleri arasında yer alacak. Ulusal yarışmanın jürisini ise Reis Çelik'in başkanlığında Şerif Sezer, Gökhan Tiryaki, Haluk Piyesi ve Ali Aga oluşturacak. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin "Onur Ödülleri" bu yıl Şener Şen, Perran Kutman ve Osman Sınav'a takdim edilecek. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...