Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şahan Gökbakar kız babası oluyor

Düzenleyen:
Şahan Gökbakar kız babası oluyor

MAGAZİN Haberleri

Evliliğinin 6. ayında erkek evlada sahip olan komedyen Şahan Gökbakar, kız babası olacak

Geçtiğimiz yıl Selin Ortaçlı ile dünyaevine giren Şahan Gökbakar, evliliğinin 6'ncı ayında ilk kez babalık heyecanını yaşamıştı. Şimdi ikinci kez baba olmaya hazırlanan Gökbakar, yeni doğacak bebeğinin cinsiyetini sosyal medya hesabından açıkladı.

3 aylık hamile olan Selin Gökbakar, bir kız bebek dünyaya getireceği öğrenildi. Ünlü komedyen de bu müjdeli haberi Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğraf ve notla duyurdu:

Şahan Gökbakar kız babası oluyor

'Bu sabah güzel bir haberle gune basladik… Ailemize kucuk bir prenses katiliyor… Bana bu mutluluklari yasatan degerli esim @selingokbakar , karnindaki minik prensesim, oglum sehzade Efoli ve tum evlatlarimizi Allah korusun… Bu mutlu haberi ilk olarak buyuk ailem olan sizlerle paylasiyorum. Not: Tüm iyi dileklerinizin ve dualarınızın 100 katı sizin olsun.'

Şahan Gökbakar kız babası oluyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...