Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel cevabı

Düzenleyen:
Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel cevabı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Çağla Şıkel'in 'kız çocuk' açıklaması hakkında konuştu.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ erkek arkadaşlarıyla birlikte Kuruçeşme'de bir restorandan çıkarken görüntülendi.Başrolde Emre Altuğ'un yer aldığı 'Mezarcı' filmi, Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 'Seyirci Ödülü'ne aday olmuştu. Yeni filmiyle ilgili Altuğ, "Çok güzel oldu, çok beğenildi. İnşallah vizyona girdiği zaman da beğenilir" ifadelerini kullandı. Öte yandan Emre Altuğ ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan Çağla Şıkel kız çocuğu istediği için yeniden evlenmeye sıcak baktığını açıklayarak, "Hayatta en çok istediğim şey bir çocuk sahibi daha olmak. İki oğlum var. Ama bir kız çocuk annesi olmanın özlemini çekiyorum. Sırf bu yüzden evlenmeyi düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel cevabı

Emre Altuğ'a bu açıklama hatırlatıldı ve ünlü şarkıcı gergin bir şekilde, "2 sene oldu yapmayın ne olur. Ben çocuklarımdan memnunum" şeklinde konuşarak aracına binip uzaklaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...