Imany İstanbul'da konser verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Imany İstanbul'da konser verdi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Fransız sanatçı Imany, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında İstanbullu caz tutkunlarıyla buluştu.

Günümüz soul müziğine zenginlik katan Imany. Volkswagen Arena’da gerçekleşen konserde, "İstabul'a defalarca geldim. İstanbul gerçekten harika bir şehir. Bunu içtenlikle söylüyorum. İnanılmaz güzel bir şehir. Hepiniz hoş geldiniz." dedi.
İstanbul'un gezegendeki en güzel şehir olduğunu savunan Imany, defalarca "Adalet ve eşitlik için kapımı çal İstanbul." diyerek, sevenlerini coşturdu.
Yoğun istek üzerine konseri uzatan Imany, "You Will Never Know", "Don't Be So Shy", "Slow Down", "Plase And Change" ve "The Shape of A Broken Heart" gibi sevilen parçalarını seslendirdi.
- Imany
Komor Adaları asıllı Imany, 1979 yılında Fransa’nın Martigues bölgesinde doğdu. On yedi yaşında New York'a gidip bir mankenlik ajansıyla sözleşme yapan sanatçı, Amerika’da 7 sene kaldıktan sonra Tracy Chapman’ın ”Talkin’ Bout a Revolution” şarkısından etkilenerek ani bir kararla şarkıcı olmayı seçti.
2011 yılında piyasaya çıkan ilk albümü ”The Shape Of a Broken Heart”, kısa sürede çok satan albümlere verilen Altın Plak Ödülü sahibi oldu. Adını ilk ”You Will Never Know” şarkısıyla duyuran sanatçı, son şarkısı ”Don't Be So Shy” ile müzik listelerini alt üst etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...