Burçin Orhon'dan kötü haber

Düzenleyen:
Burçin Orhon'dan kötü haber

MAGAZİN Haberleri

Danslarıyla bir döneme damga vuran "Bambi" lakaplı Burçin Orhon, fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yatacak.

Bir döneme danslarıyla damga vuran Bambi lakaplı Burçin Orhon aldığı fazla kilolardan kurtulmak adına bıçak altına yatacak.

OPERASYON ÖNCESİ EŞİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Tiyatrocu Süheyl Uygur'la evli olan ve kendi adını taşıyan dans okulunda öğrenciler yetiştiren Burçin Orhon, bir süredir fazla kilolarından şikayet ediyordu. Danslarıyla bir döneme damga vuran ve Bambi lakabıyla tanınan Orhon mide küçültme ameliyatı kararını verdikten sonra bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Orhon, operasyon öncesi hastanede eşi Süheyl Uygur'la fotoğraf çektirdi.

"YAKINDA ESKİ BURÇİN OLACAĞIM"

Bu dönemde en büyük destekçisinin eşi Süheyl Uygur olduğunu söyleyen Orhon, o kareyi ve eski görüntüsünü de şu notla sosyal medyada paylaştı: "Ayakkabı bağlarken kör olacak gibi hissetmekten, gece ağrılarından, saymakla bitmeyecek olumsuzluklardan kurtulacağım. Yakında eski Burçin olacağım."

İşte Burçin Orhon'un son görüntüsü;

Burçin Orhon'dan kötü haber

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...