Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce 'Börü' dizisi, sonra 'Dağ 3' filmi

Düzenleyen:
Önce 'Börü' dizisi, sonra 'Dağ 3' filmi

MAGAZİN Haberleri

Yapım şirketleri 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini ekranlara ve beyazperdeye taşımak için kolları sıvadı. Bunlardan ilki beyazperde de rekorlar kıran 'Dağ' filmi ekibi olacak.

Kurt anlamına gelen 'Börü' ile 6 bölümlük dizi çekmeye hazırlanan 'Dağ' filmi ekibi, dizi sonrasında 'Dağ-3' filmini de çekerek hem dizi hem de beyazperdede 15 Temmuz'u işleyecek.

Kadrosunda Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın, Fırat Doğruluoğlu, Ahhmet Pınar, Armağan Oğuz ve Ahu Türkpençe'nin rol alacağı 'Börü' isimli dizisinde, bir çok askerin 'FETÖ' terör örgütüne çalıştığının öğrenilmesi konusu ele alınıyor.

Dizi biter bitmez 'Dağ-3' filmi ile 15 Temmuz'u konu alacak olan ekibin yanı sıra bir çok yapım şirketinin de 15 Temmuz'u ele almak üzere çalışmalara başladığı öğrenildi. Mesut Yılmaz - Milliyet gazetesi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...