Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seren Serengil ve Yeşim Salkım'dan Gülben Ergen’e çok sert sözler

Düzenleyen:
Seren Serengil ve Yeşim Salkım'dan Gülben Ergen’e çok sert sözler

MAGAZİN Haberleri

Seren Serengil ve Yeşim Salkım. Gülben Ergen'e sosyal medyadan çok ağır sözlerle gönderme yaptılar.

İzmirli evli bir adamla ilişki yaşadığına dair haberlerin çıkmasının ardından bir süre sessizliğini koruyan Gülben Ergen, geride bıraktığımız gün sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve aşk iddialarını yalanlamıştı. Ergen ayrıca şimdilerde sözcülüğünü yaptığı organ bağışı kampanyasıyla ilgili de bir atıfta bulunmuş ve ‘Yalan yazmaktan bıkmayan insancıklar, organ bağışlasalar da bir faydaları olsa’ şeklinde bir göndermede bulunmuştu. Ergen’in bu göndermesi yanıtsız kalmadı ve Seren Serengil sosyal medya hesabından ona benzer bir yanıt verdi. Ayrıca uzunca da bir metin paylaştı. İşte Seren Serengil’in o paylaşımı ve satırları:

 

Seren Serengil ve Yeşim Salkım'dan Gülben Ergen’e çok sert sözler

“Evliyken evli bir adama mektuplar yazan, ilişki yaşayan, dernek sahibi, çocuklarının arkasına her olayda sığınan kıymetli anne… O yazdığın adamın da bir karısı bir çocuğu vardı. ‘Evden ayrılacaksın, boşanacaksın!’ diye direttiğin adamın da bir evladı bir de seven eşi vardı. Sana bir şey söyleyeyim mi… Ben susmam, ben yemin ettim… Şu Türkiye’ye senin o gerçek yüzünü göstertmeye ama Allah o kadar büyük ki benim bir çaba sarfetmeme gerek kalmıyor. Çekirge onuncu sıçrayışta yakalandı artık. ‘Seren’i susturttum’ demişssin vicdanını da susturabildin mi peki? Bana yaptıklarını, Yeşim’e yaptıklarını, eski eşinin eşine yaptıklarını sindirebildin mi? Sen kötüsün çekirge! Ama cennette cehennemde bu dünyada… Hep seni kıskanıyoruz hep sana takıntılıyız hep iftira atıyoruz diye kandırdın yıllarca herkesi, hepimizin canını yaktın… Şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermeyeceğim. Vermemeliyiz! Instagram yönetimini de arattır şimdi hesabımı kapatsınlar. Benim hesabım kapanır da seninkileri kim kapatacak bakalım”

 

YEŞİM SALKIM'DAN GÜLBEN'E SERT SÖZLER 

Şarkıcı Yeşim Salkım, hakkında evli bir adamla birlikte olduğuna dair haberler çıkan Gülben Ergen'e üzeri kapalı sözlerle çok ağır bir şekilde yüklendi.Gülben Ergen’le yıllar öncesine uzanan bir husumeti bulunan ve eski kocası Hakan Uzan’la birlikte olduğuna dair iddialar ortaya atan Yeşim Salkım, Ergen’in İzmirli evli bir iş adamıyla birlikte olduğuna dair haberler gün yüzüne çıkınca sosyal medya hesabından içinde çok ağır ifadeler bulunan bir metin paylaştı. Katıldığı programlarda Gülben Ergen’e olan bu kinini her fırsatta ifade eden Ergen hakkında ağır ifadeler kullanan Salkım bu sefer dozu daha da artırmış görünüyor. İşte Yeşim Salkım’ın üzeri kapalı bir şekilde Gülben Ergen’e göndermede bulunduğu o satırlar:

“Ey çifte standartlı ahlak yoksunu insanlar özellikle medyanın içinde olan ve her türlü haltı yiyip sonra örtbas eden cahiller siz giderken ben dönüyordum … Medya patronlarının ve paranın neyi nasıl yaptığını nasıl kapattığını iyi bilirim ben! Yıllarca yapmadığım her şeyi yazıp çizip beni yerden yere vurup bas bas bağırtıp ağlatıp duvarlara baktırdınız canınızın istediğini göklere çıkarıp aynı kaba tükürdünüz be ahlak yoksunları… Bu mevkiler paralar size kalır mı sandınız? Sokaktaki merhametli, vicdanlı insanları kandırdınız nasıl öleceksiniz nasıl can vereceksiniz? Bu dünyanın öbür tarafı da var ve gerçeği saklayamazsınız belki yıllar geçer ama ortaya çıkar. Sizin o kokuşmuş ahlak yoksunu değerlerinizi alın başınıza çalın … Dediğim gibi ağzınızda yalan varken konuşmayın! Sizden korkan sizin gibi olsun bizim bir Allah’a can borcumuz var onu da o verdi o alır … Ben öyle süslü kelimelerle kendimi asilzade göstermem içimiz dışımız bir Allah biliyor siz bilmesenizde olur … YANACAKSINIZ”

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...