Lisansı aldı şimdi sıra yarışta

Düzenleyen:
Lisansı aldı şimdi sıra yarışta

MAGAZİN Haberleri

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği “Kalbimdeki Deniz” dizisinin başrol oyuncusu Kutsi, Mirat karakteri için aldığı atlı spor eğitimi sonrası binicilik lisansı almaya hak kazandı.

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği “Kalbimdeki Deniz” dizisinin başrol oyuncusu Kutsi, Mirat karakteri için aldığı atlı spor eğitimi sonrası binicilik lisansı almaya hak kazandı. Duygularını ifade eden Kutsi ‘‘Dizi için binicilik eğitimlerine başladım ve şimdi benim için bir tutku oldu. Bir spor olarak çok fazla faydası var, 
hatta kızım da başladı. Ben de lisans alarak yarışmalara katılmaya hak kazandım. Bu konuyla ilgili sürprizler olacak. Bu huzuru, dostluğu, sevgiyi, hayatın içinde olan bütün güzel renkleri atlarla yakalayabiliyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Yediden yetmişe herkesin yapabileceği bir spor” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...