Kalbimdeki sultan

Düzenleyen:
Kalbimdeki sultan

MAGAZİN Haberleri

Gazprom-Medya, Türkiye’de dizi sektörüne yatırım yapıyor. İkinci Mahmud’un, Rus kızı Anna ile aşkı her iki ülkede ekrana taşınıyor.

Türkiye ve Rusya arasında gelişen ilişkiler Türk-Rus ortak yapımı “Kalbimin Sultanı” (The Sultan Of My Heart) dizisi ile pekişecek. Ekonomik ve kültürel bağları güçlendirecek dizi, Rus enerji devi Gazprom’un çatısı altındaki KIT sinema stüdyosu ve Maya Productions’ı temsil eden Global Connection International Media Group tarafından yapılacak. Osmanlı sarayında Sultan Mahmut ve Rus kızı Anna’nın aşkını konu alacak dizi, Türkiye ve Rusya’da aynı anda yayınlanacak ve şimdiden Rus piyasasındaki son yılların en pahalı uluslararası televizyon projesi olarak konumlandırılıyor. Lost ve Prison Break dizilerinin yönetmeni Bobby Roth’un danışman yönetmenliği yapacağı dizinin yapımcısı Filinta dizisinin de yapımcılığını yapan Burhan Özkan. Dizinin Türk yönetmeni ise Kerem Çakıroğlu. 
TACI ALINAN ITIR ESEN DİZİDE
Dizide Sultan Mahmud karakterini Ali Ersan Duru canlandırırken, Anna karakterini Rus oyuncu Alexandra Nikiforova üstleniyor. Dizide ayrıca, Engin Hepileri, Emel Çölgeçen, Taner Rumeli, Tuncer Salman, Sadi Celil Cengiz, Şamil Kafkas, Gizem Denizci, Bülent Seyran yer alıyor. Dizide geçtiğimiz günlerde güzellik yarışmasında, 15 Temmuz şehitleriyle ilgili skandal paylaşımda bulunduğu için tacı elinden alınan Itır Esen de olacak. Esen, ‘Ayşe Sine Perver Sultan’a hayat verecek. Çekimlerin Türkiye’de yapılacağı dizinin senaryosu Özlem İnci Dumludağ, Nil Özlem Güleç ve Aslı İslamoğlu’nun kaleminden çıkacak. Dizi, Türkiye’de Star TV’de, Rusya’da ise Perviy Kanal’da ekrana gelecek. Rus televizyon yayıncılığının lideri konumunda olan Perviy Kanal, 190 ülkede 250 milyondan fazla potansiyel bir kitleyle sahip.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...