Sinemanın yıldızları Antalya’ya geliyor

Düzenleyen:
Sinemanın yıldızları Antalya’ya geliyor

MAGAZİN Haberleri

Bu yıl 54’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Film Festivali, dünyaca ünlü Hollywood ve Fransız sinemasının yıldızlarını ağırlayacak.

Bu yıl 54’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Film Festivali, dünyaca ünlü Hollywood ve Fransız sinemasının yıldızlarını ağırlayacak. 21-27 Ekim arasında gerçekleşecek olan festivale Akademi ödülü, ‘SAG’ ve ‘BAFTA’ ödülü sahibi, ‘Altın Küre’, ‘Tony’ ve ‘Emmy’ ödülü adayı Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu Christopher Walken ve Amerikalı aktör, yönetmen ve senarist Matt Dillon katılacak. Ayrıca kariyerine çocuk model olarak başlayan, 1998 yılında henüz 11 yaşındayken ilk Disney filmi olan ‘Parent Trap’ta oynayan Amerikalı oyuncu, model, pop şarkıcısı ve söz yazarı Lindsay Lohan, Oscar’a aday gösterilen ‘Altın Küre’ ödülü sahibi Fransız oyuncu Gérard Depardieu ile Amerkialı aktris Juliette Lewis sinemaseverlerle buluşacak.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...