Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor Melih Bakın Kimin Oğlu ÇIKTI? | Melih Özkaya kimdir, Kimin Oğlu?

Düzenleyen:
Survivor Melih Bakın Kimin Oğlu ÇIKTI? | Melih Özkaya kimdir, Kimin Oğlu?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Melih hakkında dün şaşırtan bir gerçek açıklandı. Yarışmada başarısı ile adından söz ettiren Melih Özkaya Var Mısın Yok Musun ve Survivor'da yarışan bir yarışmacının oğlu çıktı. Sunucu Acun Ilıcalı'nın açıkladığı şaşırtan gerçek herkes tarafından büyük ilgi gördü ve Melih Özkaya kimdir? Melih Özkaya kimin oğlu diye aratmalar başladı. Peki merak edilen Melih Özkaya kimdir, nereli,kaç yaşında ve kimin oğlu? İşte Melih Özkaya hakkında merak edilenler...

Survivor Melih hakkındaki şaşırtan gerçeği dün gece Acun Ilıcalı açıkladı. Melih Özkaya yarışmadaki performansı ve adadaki yaşantısı ile adından söz ettiriyordu. Özkaya şimdi de babası ile gündeme geldi. Survivor Melih bakın kimin oğlu çıktı? Ilıcalı'nın açıkladığı gerçek ardından herkes Melih Özkaya kimdir, Kimin Oğlu? diye sorgulamalara başladı. Başarılı yarışmacı Metin Özkaya’nın oğlu çıktı. Peki Melih Özkaya kimdir, nereli,kaç yaşında ve kimin oğlu? İşte Melih Özkaya hakkında merak edilenler...

SURVİVOR MELİH BAKIN KİMİN OĞLU ÇIKTI?

İlk elenen yarışmacı belli olmadan önce toplanan konseyde Acun Ilıcalı ilginç bir bilgi paylaştı. Survivor 2018 Gönüllüler takımından biri Var Mısın Yok Musun'un efsane yarışmacılarından birinin oğlu çıktı. Acun Ilıcalı, ‘Survivor Gönüllüler takımıyla ilgili şok bilgiyi birazdan açıklayacağım.’ dedi. Sıra geldi o ilginç bilgiye… Gönüllüler takımından Melih Özkaya Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacılarından birinin oğlu çıktı.

Survivor Melih Bakın Kimin Oğlu ÇIKTI? | Melih Özkaya kimdir, Kimin Oğlu?

METİN ÖZKAYA'NIN OĞLU

Acun Ilıcalı programda verdiği ilginç bilgiye;  “Ben de yeni öğrendim…” cümleleriyle başladı. Daha sonra Acun, Gönüllüler takımında yarışmacı olarak boy gösteren Melih’in, Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacısı Metin Özkaya’nın oğlu olduğunu açıkladı. Antikacı Metin lakaplı Metin Özkaya’nın Survivor’a geldiğini de söyledi. Metin Özkaya, 225 bin lirayı reddetmişti ve kutudan 200 lira çıkmıştı.

Survivor Melih Bakın Kimin Oğlu ÇIKTI? | Melih Özkaya kimdir, Kimin Oğlu?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...