Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

Düzenleyen:
Survivor'da Kim GİTTİ, Kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

MAGAZİN Haberleri

Dün pazar akşamı Survivor 2018'de dördüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllülere Nagihan'ın geçmesi tüm dengeleri alt üst etti.Nihat Doğan elendi. Survivor'da Kim Gitti, Kim Elendi? Survivor 2018 Dokunulmazlık Kim Kazandı? Survivor'da adaya Kim Veda Etti?

Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor 2018'de her pazar olduğu gibi bu pazar da Acun'un dediği gibi her şey yalan tek gerçek dokunulmazlık oyunu oynandı. Nihat Doğan adaya veda etti. Nagihan'ın Gönüllülere geçmesi takıma büyük bir ivme kazandırdı. Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı?  Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? diye merak edenler için Turabi bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu. Nihat Doğan, Damla Can, Murat Ceylan eleme adayı oldu. Bu üç isimden sms sonuçlarına göre Survivor'dan Nihat Doğan elendi. Haftanın en iyi performansının sahibi Sema olarak ikinci kolyeye hak kazandı. Turabi ve Sema'nın konseyde adı yazılamadı. Turabi, Damla'nın ismini verdi. Sema ise Murat'ın ismini söyledi. Gönüllüler dokunulmazlık oyununda ilk galibiyetlerini aldılar. All Star büyük şok yaşadı. Acun Ilıcalı Twitter'dan, 'Bu akşam olaylı bir Survivor var, bence kaçırmayın.' diye izleyicilere önceden sinyali verdi. All Star'ın dokunulmazlığı kaybetmesiyle Survivor'da yer yerinden oynadı. Nihat Doğan, 'Nagihan'ı ihanetle suçlayarak, şampiyon olamayacaksın' dedi. İki takımda kıran kırana bir mücadele verdi. Sema, 'Nagihan'ın varlığı yokluğu bizi bağlamaz sakatlıktan dolayı bugünkü oyunu kaybettik.' dedi. Acun bu yorumlara çok sert çıktı. Bir Nagihan'ı gönüllülere geçti diye suçluyorsunuz bir de bizim için önemi yok diyorsunuz dedi. En iyi performans ödülünün sahipleri 1. Ramazan 2. Adem 3. Sema 4.Nagihan oldu. Survivor'da Kim Gitti, Kim Elendi? Survivor 2018 Dokunulmazlık Kim Kazandı? Survivor'da Adaya Kim Veda Etti?, Survivor 2018 elenen kim? gibi tüm merak ettikleriniz haberimizde.

(TIKLA) ELEME KONSEYİNİ CANLI İZLE

İŞTE ELENME ADAYI O İSİMLER...

ACUN: BU AKŞAM SURVİVOR'DA OLAY VAR

Survivor'ın yeni bölümünde, Nagihan Gönüllüler takımına geçerek herkesi şaşırtırken, Acun Ilıcalı Twitter'dan duyurdu: Bu akşamki bölümde olay var.TV8 ekranının sevilen programı Survivor'da bu akşam yer yerinden oynayacak.Programın sunucusu Acun Ilıcalı bile Twitter'dan gönderi paylaştı. Acun Ilıcalı Twitter hesabından, "Bu akşam olaylı bir Survivor var, bence kaçırmayın." diyerek izleyicileri uyardı.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

GÖNÜLLÜLERDEKİ MELİH ÖZKAYA'NIN SURVİVOR HAYATI BİTTİ

Acun Ilıcalı, “Bir dokunulmazlık oyununda birlikteyiz. Survivor’ın en önemli oyunu olduğunu olduğunu biliyorsunuz. İki önemli haberimi var birincisi Melih ile ilgili. Sakatlığı sebebi ile Melih yarışmaya devam edemeyacek. Doktorumuz tarafından kontrolleri yapıldı, devam edemeyecek. Melih için Survivor bitmiş oldu.” dedi.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

NAGİHAN ALL STAR TAKIMINDAN GÖNÜLLÜLERE GEÇTİ

Ilıcalı, “Hakan’ı Gönüllüler takımına geçirdiğimizde All Star’dan bir kişi daha geçmek istediğini bize söyledi, biz kabul etmedik. Daha sonra bir daha geldi biz yine kabul etmedik. Arkadaşlar bugünden itibaren Gönüllüler takımına geçecek. Kim olduğunu tahmin ediyorsunuz. Nagihan artık Gönüllüler takımında.” diyerek Gönüllüler takımına müjdeli haberi verdi.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor son bölümde All Star takımı ile Gönüllüler takımı kaburga sandviç ve patates ödülü için karşı karşıya geldi. Kazananın Survivor Romanya ile karşılaşacağı mücadeleyi 10-7 All Star takımı kazandı.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

ELEME ÖNCESİ OYNANAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

10-9 fark ile Survivor 2018'de ilk kez bayrak yarışına çıkıldı. Bayrak yarışında galip gelen takım Gönüllüler oldu. All Star haftalardır ödül oyunlarını kazanmanın keyfini sürerken önce dokunulmazlık sonra ödül oyununu kaybederek ikinci şoku yaşadı. Gönüllüler haftalar sonra menemenin tadını çıkardı.

SURVİVOR 4 YENİ İSİM KATILDI 

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından az önce 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

SURVIVOR'DA YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen.

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

EN İYİ PERFORMANS ÖDÜLÜNÜN SAHİPLERİ KİM OLDU?

1. Ramazan 2. Adem 3. Sema 4.Nagihan oldu. Acun ödülün kurabiye olduğunu açıkladı. Kurabiyenin büyüklüğüne göre 10 tane verebiliriz diye açıklamada bulundu.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim elendi | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti (2018 Survivor Elenen İsim Kim?)

SURVİVOR'DA KİM GİTTİ?

Nihat Doğan bu gece adaya veda eden isim oldu. Alişan ile sıkı dostuluğu olan Nihat Doğan, Alişan'ın kendisini Survivor'a uğurlarken şampiyon olursun inşallah temennisine hepsi çok iyi beni elerler 3 haftaya demişti. Alişan espirili bir dille, Doğan'ın konuşmasının taklitini yaparak bu anılarını tv programında anlatmıştı. Nihat Doğan 4.haftada elendi.

NİHAT DOĞAN'IN SURVİVOR'DA SON KONUŞMASI

Nihat: Survivor’u çok seviyorum. Herkesin tatması gereken bir duygu. Ben Survivoru sevdim o beni sevmedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...