Elbiselerini çocuklar için sattılar

Elbiselerini çocuklar için sattılar

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçılar Ebru Gündeş ve Haluk Levent, konserde giydikleri kıyafetlerini çocukların eğitimleri için açık artırmayla sattı.

Önceki gece Kıbrıs’ta sahne alan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 23 Nisan sebebiyle, sahnesinde mini bir açık artırma düzenledi. Bin 200 kişinin katıldığı gecede sahne alan Gündeş, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Çocuk Destek Merkezine bağışlanmak üzere, sahnede giydiği, elbisesini açık artırmaya çıkardı. İki bin lira ile başlayan artırmada kıran kırana bir mücadele yaşandı. Elbise, bir iş adamı tarafından, eşi için 50 bin lira bağış bedeliyle satın alındı. Haluk Levent ise konserlerinde giydiği yeleğini, Anadolu Halk ve Barış Platformu'na (AHBAP) gelir için sosyal medya hesabından satışa çıkardı. Açık artırma yoluyla yeleğini bir iş adamına 25 bin TL'ye satan Levent, iş adamından 15 öğrenci için burs da talep edeceğini bildirdi. Levent "Gönlü zengin biri kazandı. Yelek için 25 bin TL AHBAP'a bağış yapacak. Amaç bu. Kaç iş adamından çıkar bu hassasiyet? Merak etmeyin çocuklar. Yemekte onu kafalarım. 15 öğrenci bursu da alırım size veririm. Şüphesi olan?" şeklinde paylaşım yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...