Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

Düzenleyen:
Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da sistem sil baştan değişti. Artık bütün yarışmacılar bireysel yarışacak. Hızlandırılmış turlara geçildi. Bu hafta iki eleme olacak. Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti? Survivor Elenen İsim Kim? Sörvayvır kim elendi? Sorvayvir da kim elendi?

Survivor'da kim elendi? Survivor'da kim gitti? Survivor 2018'de artık yarışmacılar takım adına değil bireysel olarak yarışıyor. Bu hafta iki eleme olacak. Artık hızlandırılmış turlara geçildi. Kıbrıs'taki büyük final için geri sayım tam anlamıyla başladı. Yeni sistemin ilk dokunulmazlık oyununda kızlarda Nagihan dokunulmazlığın sahibi oldu. Erkekler de Adem dokunulmazlığın sahibi oldu. Her ikiside hem kendilerini koruma altına aldı hem de konseyde isim söylemeye hak kazandı. Oy çokluğu ile konseyde Merve'nin adı çıktı. Adem Hakan'ın ismini söyledi. Nagihan ise Sema'nın ismini söyledi. Yarışmacılar artık bireysel yarışsa da hala kendi takım arkadaşlarını korumak için uğraşıyor. Takım ruhlarını devam ettirmekteler. Turabi ciddi anlamda sakatlandı. Acun Ilıcalı artık oyunlarda oynayamayacak gibi gözüküyor dedi. Ancak doktor Metin Kuş'dan gelecek son karara göre durumu hakkında karar verilecek. Öte yandan Damla'nın ayağı mikrop kaptığı için iltihaplandı.Survivor'da haftanın en iyi performansları Adem, Anıl, Nagihan, Merve oldu. Ödülleri portakal suyu ve tost oldu. Survivor severler büyük bir heyecan içinde yeni sistemde neler olacak? diye merak ediyor. Hepsinin aklında aynı sorular belirdi.  Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti? Survivor Elenen İsim Kim? Sörvayvır kim elendi? Sorvayvir da kim elendi? Acun Ilıcalı Survivor kim elendi? Dün akşam kim elendi Survivor? Survivorda kim elendi bugün? survivor ada konseyinde kim elendi? Survivor 2018 e kim elendi? 

(TIKLA- ÖĞREN) SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM BELLİ OLDU

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Merve, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunları ve eleme konseylerinin ardından, ünlüler takımından Mustafa Kemal Kurt, Turabi Çamkıran ve Merve Aydın eleme potasına çıktı. Bu üç isimden biri 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde adaya veda etti.

Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAYBETTİ?

Geçtiğimiz hafta kaybedilen oyunları unutmak isteyen ünlüler takımı bu haftaya da kötü başladı. Peş peşe yaşanan kayıplara “Dur” diyemeyen ünlüler yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti. Karşı takımdan bir eleme adayı çıkarabilmek için son şansları olan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler bir kez daha konseye giderek programdan elenmesini istedikleri yarışmacıların isimlerini belirledi.

ÖDÜL OYUNLARINDA YENİ DÖNEM

Artık herkes bireysel olarak yarıştığı için ödüllerde de değişiklikler yapılacak. Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde ödül oyunlarındaki değişikliği anlattı. Ödül oyununu kazanan isim belirli sayıda arkadaşını ödüle davet edebilecek. Bu da Gönüllüler için problem olabilir. Takım olarak ödüle gidemeyecekler.

Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

DAMLA'NIN SAKATLIĞINDA SON DURUM

Damla oyunlardan uzak kalmaya devam ediyor. Bir süre daha oyunlarda yer alamayacak olan Damla'nın bacağındaki yarada iltihap oluştu. Bu nedenle tedavisi devam ediyor.

Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

TURABİ DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Acun Ilıcalı Turabi'ye sağlık durumunu açıklarken, "Çekilen emar sonucu ciddi hasara uğramışsın. Bizim öğrendiğimiz kadarıyla bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan sakatlığın kalıcı hasar bırakma ihtimali var" dedi. Turabi ise "Ben buradan sonra bırakmam. Beni buradan alırsan ben daha kötü olurum. Ben iyiyim, yarışırım. Acun abi ben her şeyimi vermişim beni alma buradan" ifadeleriyle karşılık verdi.Ilıcalı daha sonra ise "Eleme konuşması yapmıyorum ama oynaman zor görünüyor. Doktorumuz iki gün sonra gelecek bu durumu o zaman değerlendirelim" diye konuştu.

Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir, 400 mt engelli yarışlarıyla tanındı. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir. Sema Aydemir, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir...

Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde İstanbul‘da doğdu. İstanbul Burgazada’da büyüdü. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kendi reklam ajansını kurdu. 2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini 80 bölüm canlandırdı. TRT Spor’da da spor programı sundu.

Hakan Hatipiğlu, 2010 yılında, 17 Nisan 2010 – 18 Eylül 2010 tarihleri arasında yayınlanan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunuculuğunu da yaptığı ve yarışanlar “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama‘da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı.

Survivor'da Kim Elendi, Kim gitti? | Survivor Elenen İsim Kim? (Sörvayvır Kim Elendi?)

 

MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...