İlk bölümde zirve

İlk bölümde zirve

MAGAZİN Haberleri

TRT 1’nin dizisi “Ege’nin Hamsisi”, önceki akşam izleyicilerle buluştu. Bütün kategorilerde birinci olan dizinin ilk bölümünü, TRT yöneticileri, bütün dizi ekibi, Seferihisar Sığacık Kaleiçi’nde düzenlenen bir yemekte izledi.

1. bölüm izleme programına, TRT yöneticilerinin yanı sıra dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, yönetmen, Mustafa Şevki Doğan, senarist Bahar Filiz Ekinci ve dizinin bütün oyuncuları katıldı. Kaymakamı İlhan Abay ile Başkan Tunç Soyer de ekibi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Yayın sonrası bir konuşma yapan TRT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Zeki Çiftçi, yapımcı, yönetmen ve oyuncuları tebrik etti. Çiftçi, iki bölgenin kültürlerini muhteşem görüntüler eşliğinde ekranlara yansıtan Ege’nin Hamsisi’ni izleyicilerin de beğeneceğine inandığını belirtti. Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...