Hakan Altun sürpriz kararını sosyal medyadan duyurdu

Düzenleyen:
Hakan Altun sürpriz kararını sosyal medyadan duyurdu

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Hakan Altun, izlediği 'Mandıra Filozofu' adlı filmden çok etkilendiğini ve sonrasında Bodrum'a yerleşme kararı aldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Sevilen sanatçı Hakan Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Bodrum'a yerleşme kararı aldığını duyurdu. Altun, bu kararı almasındaki en önemli etkenin 'Mandıra Filozofu' adlı film olduğunu söyledi. 

45 yaşındaki sanatçı sosyal medya hesabından 'Mandıra Filozofu' filminin kendisine ışık tuttuğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Yaşamak için hayallerini kurduğum Bodrum'a yerleştiğim için yaradana şükreder, bu kararımda bana ışık tutan Mandıra Filozofu filminin başrolünden setteki çaycısına kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Bu muhteşem filmin büyük kahramanı Nevzat'la tanıştığım için çok mutluyum."

Hakan Altun sürpriz kararını sosyal medyadan duyurdu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...