İnşaat sahibinden istediğini alamayan fenomen, ortalığı birbirine kattı

Düzenleyen:
İnşaat sahibinden istediğini alamayan fenomen, ortalığı birbirine kattı

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya fenomeni, ünlü bir inşaat firmasından ev alarak içini yeniden yaptırdı. Ancak kalitesiz malzemelerle yapılan dekorasyon çöktü. Bunun üzerine inşaat sahiplerinden para isteyince ortalık karıştı.

İddialara göre, Holding'inbir projesinde kendisini mülk sahibi olarak gösteren A.B. isimli sosyal medya fenomeni, oturduğu daireyi teslim almasının ardından evinin dekorunu değiştirmek için dekoratif sıva ve boya işlemi yaptırdı. Ancak ucuz ve kalitesiz malzemelerle yaptırdığı yanlış uygulama sonucunda oturduğu dairenin duvarlarında deformasyon oluşunca ortalık bir anda gerildi.

400 BİN TL EKSTRA PARA İSTEDİ

Holding yetkililerin yaptıkları açıklamaya göre, A.B isimli şahsın kendisinin yaptırdığı yanlış uygulamaya karşın inşaat firması, durumu düzeltmek adına teknik servis yönlendirmiş fakat teknik servis elemanlarından alınan bilgiye göre; şahıs kapıyı bile açmayıp zorluk çıkararak yönetim kurulu üyeleri ile görüşmek için ısrarcı olmuş ve Firmanın yönetim kurulu üyesi ile görüşmesinde 400.000 lira ekstra ücret alarak dairesini geri vermek istediğini belirtmiş, aksi takdirde sosyal medya hesabından konuya ilişkin asılsız paylaşımlar yapacağı yönünde tehditler savurarak ortalığı karıştırdı.

KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTI

Fİrma yetkilisinden istediği yanıtı alamayan şahsın, inşaat şirketini sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırmak adına karalama kampanyası başlattığı öğrenildi.

EVE ÇAĞIRDIĞI GAZETECİLER HABER YAPMAYINCA KÜPLERE BİNDİ

Evine gazetecileri toplayan A.B. isimli kişi, haberin asılsız olması nedeniyle yayın yapmayacağını ifade eden gazetecilere de ateş püskürmeye devam ederek olayları iyice kızıştırdı.

Ayrıca şirketin içerisinde oturduğu süre öngörülmeksizin daireyi satış fiyatı üzerinden geri almayı kabul ettiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...