Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi! (Mustafa Topaloğlu sağlık durumu)

Düzenleyen:
Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi! (Mustafa Topaloğlu sağlık durumu)

MAGAZİN Haberleri

Son dakika haberine göre, 'uzaylı' lakaplı ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Topaloğlu'nun şu an yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Peki Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Son dakika haberine göre, sanatçı Mustafa Topaloğlu, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Sanatçı Mustafa Topaloğlu sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sanatçının kalbinde bulunan bir damarın tıkandığı öğrenildi. 61 yaşındaki sanatçının tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

MUSTAFA TOPALOĞLU KİMDİR?

Mustafa Topaloğlu, 1 Ocak 1957 tarihinde Artvin'in Hopa ilçesinde dünyaya gelen Türk şarkıcıdır. İsmi "Emine" adlı albümüyle Türkiye'de herkes tarafından tanınmıştır. 1990'larda kardeşi Hilmi Topaloğlu ile birlikte kurduğu Prestij Müzik şirketi ile birçok albüm yayınlamıştır. "Taktım" adlı şarkısının klibi uzay dekorlarıyla çekilmiş ve medyada uzunca bir süre konuşulmuştur. Aynı zamanda magazin dünyasında "Uzaylı Türkücü" olarak da bilinmektedir.

2012'nin Mayıs ayında bir yarışma programında uzunca bir süre yarışmış ve televizyonlarda sık sık yer almıştır. ABD Başkanı Obama için yaptığı "Obama" adlı bir single'ı ile de çok konuşulmuştur.

Mustafa Topaloğlu'nun albümleri

- Beraber
- Beyaz Gelin
- Bizim Düğün
- Canım
- Emine
- Hedef İnsanlık
- Kafam Bozuk Bu Sıralar
- Keyf
- Konuş
- Makbule
- Memişler
- Muallim
- Taktım
- Yakarım Alimallah

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...