Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Berkay'ın doktorundan ilk açıklama

Düzenleyen:
Berkay'ın doktorundan ilk açıklama

MAGAZİN Haberleri

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın, eğlence mekanında Berkay'ın burnunu kırmasının ardından, ameliyata alınan şarkıcının doktorundan ilk açıklama geldi. Ünlü popçunun doktoru, "Burnu hemen hemen eski görüntüsüne kavuşturduk" dedi.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın bir eğlence mekanında, Berkay'ın eşine sarkıntılık yapıp daha sonra Berkay'a yumruk atmasının ardından ameliyata alınan ünlü popçunun doktorundan ilk açıklama geldi.

KIRIKLAR NEFES ALMAYI ZORLAŞTIRACAK ŞEKİLDE

Hastane çıkışı basın açıklaması yapan Doç. Dr. Erdem Güven şunları söyledi: "Bazı tahlillerin sonucunu değerlendirmek için ameliyatı akşama bıraktık. Sayısını tam belirtmek mümkün değil ama bir kaç yerde değişik şekilde kırıklar tespit ettik travmaya bağlı. Bu kırıklar nefes almayı ve burnun estetik görüntüsünü bozacak yerde mevcut. Burnu yana kaydıracak şekilde kırıklar. Biz bu kırıklara elimizdeki teknolojik imkanları kullanarak burnu eski görüntüsüne kavuşturduk. Tabi bu kırıkların iyileşmesi için belli bir zamana ihtiyaç var, 7-10 gün civarı. Bu dönemde bu kırık yerlerin kaynaması için bekleyeceğiz.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...