Kuşum Aydın: Kariyerim bitti

Düzenleyen:
Kuşum Aydın: Kariyerim bitti

MAGAZİN Haberleri

Katıldığı magazin programında kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan şarkıcı Kuşum Aydın, bir dönem yüzüne yaptırdığı dolgu nedeniyle kariyerinin bittiğini söyledi.

Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Kuşum Aydın, uzun zamandır televizyon ekranlarında görünmüyordu. Teve2'de yayınlanan ''2.Sayfa'' programına katılarak televizyon kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

'YÜZÜMDEKİ DEFORME NEDENİYLE PROGRAMLARIM İPTAL OLDU'

Şarkıcı Kuşum Aydın, konuk olduğu programda, kariyeriyle ilgili yaşadığı pişmanlığı dile getirerek, "Yüzümü yakından çekip internette farklı görüntülerle veriyorlar. Benim bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Sanıyorlar ki, estetik doktorlarının kapısında yatıyorum. Yaptırdığım dolgudan dolayı oluşan deformeden dolayı iki tane programım iptal oldu. Paylaştığım fotoğraflarda photoshop kullanıyorum. Bir televizyon programında benim için 'Aydın olmasın' demişler, o estetikleriyle konuşuluyor' demişler. 'İyi tamam olmasın diyorlarsa, olmam' dedim ben de. Ben kendimle barıştım. Bu benim kendimce çektiğim bir ceza. Beş kişi el ele gidip bunu yaptırdık. Onlar benden daha star oldu. Yüzümdeki deformasyon işlerime engel oldu. İnsanlar benim için 'yapmasaymış' diyormuş. Ben aldım zaten cezamı" ifadelerine yer verdi.

Kuşum Aydın, "İnsanlar o kadar acımasız ki. Geçen gün birinin kıyafetine yorum yapayım dedim. Ay neler geldi başıma. Olay benim yıllar önce giydiğim transparan gömleğe kadar geldi. Bir oradan tokatlıyorlar, bir buradan. En az beş kişiyi mahkemeye verdim. Asla affetmiyorum. Avukatları arıyor, 'Vazgeçin, yaşı küçük' diyorlar. Ne demek yaşı küçük ya? Onları da affetmem, bundan sonra yapanları da affetmem. Benim ölmüş babacığıma, anacığıma, özel hayatıma, namusuma laf söyleyecek ben onu affedeceğim. Neden affedeyim?" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...