HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bir Umut Yeter, 6'ıncı bölümle final yapıyor

Düzenleyen: /
Bir Umut Yeter, 6'ıncı bölümle final yapıyor
Bir Umut Yeter, Magazin, Haber

MAGAZİN Haberleri

Yeni sezona hızlı giriş yapan diziler bir bir tökezliyor. Başrolünde birçok ünlü ismin olduğu "Bir Umut Yeter" dizisi de 6'ıncı bölümle final yapıyor.

Yeni diziler reytinglerde çakılınca mecburen final yapma yoluna gidiyorlar. Tutunamayan dizilerden bir diğeri de başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı gibi isimlerin paylaştığı "Bir Umut Yeter" dizisi oldu. Bu hafta 3.bölümü ile erkana gelen dizi 3 hafta sonra 6.bölümü ile final yapacak.

REYTİNG YARIŞINDA TUTUNAMADILAR

Ekranların kıyasıya rekabet içinde olduğu bu dönemde reytinglerde tutunamayan dizi ve programlar bir bir kayıyor. Bu hafta Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese dizisi başta olmak üzere, Fox TV ekranlarının iddialı yapımlarından olan Bir Deli Rüzgar dizisi de final yapıyor. Şimdi ise Faruk Bayhan'ın yapımcılığını üstlendiği ve Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Umut Yeter dizisi final yapan diziler kervanına katıldı.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Peki, başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı gibi isimlerin paylaştığı Bir Umut Yeter dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Yayınlandığı ilk günden beri üst sıraları göremeyen Bir Umut Yeter dizisi finali bölümü (6.bölüm) ile 3 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...