HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Vedat Milor uyardı: Para vermişseniz dolandırılmışsınız

Düzenleyen: /
Vedat Milor uyardı: Para vermişseniz dolandırılmışsınız
Vedat Milor, Uyarı, Haber

MAGAZİN Haberleri

Gurme Vedat Milor, ismini kullanarak para istendiğini söyleyerek restoran sahiplerini uyardı. Milor, "Para vermişseniz dolandırılmışsınız." dedi.

Son günlerde bazı kişilerin ismini kullanarak restoran sahiplerinden para istediğini öğrenen Vedat Milor, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bu durumun canını sıktığını söyleyen Milor, "Benim hiçbir zaman hiçbir lokanta ile maddi bir ilişkim olmadı." dedi.

 

"LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN"

Son günlerde restoran sahiplerinden kendi adına para istediğini öğrenen Vedat Milor, "Para vermişseniz dolandırılmışsınız. Bu olayın üzerine gideceğim. Lütfen beni bilgilendirin." ifadelerini kullandı.

"TÜRK LOKANTASI VİDEOSU KOYMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

Milor, Instagram hesabından paylaştığı videoda, "Kararım şu artık: Burada yapacak bir şey yok. Zaten video çekmek de dert. Bundan sonra artık sadece yabancı video koyacağım. Türk lokantası videosu koymayacağım. Bitmiştir." demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...