HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türkân Şoray: Hayatımı filmlerde yaşadım

Düzenleyen: /
Türkân Şoray: Hayatımı filmlerde yaşadım
Türkan Şoray, Haber

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Türkân Şoray, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde düzenlenen “Türk Sineması Günleri” adlı programa konuk oldu.

Sinema alanında çalışmaya ekonomik sıkıntılar dolayısıyla 15 yaşında başladığını söyleyen Şoray “Okuldan film setine giderdim ve sinemada kahramanlar ne yaşıyorsa, ben onu yaşadım. Benim diğer oyunculardan farkım sanırım hiç özel hayatım olmadı. Yani her gün film çeviriyordum ve bu giderek hayatımın vazgeçilmez bir parçası hâline geldi. Filmlerde acıları, aşkların en büyüğünü, duyguları en derinlemesine yaşıyordum” ifadelerini kullandı. Yeşilçam dönemlerini bilmeden bugün sinemada bir film yapmanın mümkün olmadığını düşündüğünü belirten Şoray “Biz film setlerine en çok 15 kişi girerdik. Şimdi ise son çektiğim filmde 10 tane karavan, yemek şirketi, çift kamera, jimmy jib yer aldı” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...