Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz, 'Emanet'in çekimlerine başladı

Düzenleyen:
Cem Yılmaz, 'Emanet'in çekimlerine başladı

MAGAZİN Haberleri

Ocak 2019'da 'Kaçamak' ve '2 Arada' isminde 60 dakikalık iki film ile sinemaseverlerle buluşacak olan Cem Yılmaz, üçüncü filmi 'Emanet'in çekimlerine başladığını duyurdu.

Cem Yılmaz, 'Karakomik Filmler' serisinde yer alan üçüncü filmin 'Emanet' olduğunu duyurmuştu. Başarılı komedyen, filmin kadrosunu daha sonra açıklayacağını belirtmişti.

Instagram paylaşımında Emanet'in çekimlerine başladığını açıklayan Yılmaz, paylaşımına filmin oyuncularını da etiketledi.

"Senenin üçüncü filmi Emanet’in çekimleri başladı" notunu düşen Cem Yılmaz, 'Emanet'in kadrosuna; Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özer'i aldı.

OZAN GÜVEN'DEN YORUM

Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven, fotoğrafın altına, "Cem bey hayırlı olsun,Allah baba utandırmasın..Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşalllah" yorumunu yaptı. Usta komedyen, "Ozan bey bu sene böyle! Sanat konuşulacak bu sene ben öyle düşünüyorum. Yeni tiyatro oyununuzun takvimini seyircimiz iple çekiyor" karşılığını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...