Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serkan Keskin ile Burçin Terzioğlu aynı projede buluştu

Düzenleyen:
Serkan Keskin ile Burçin Terzioğlu aynı projede buluştu

MAGAZİN Haberleri

Son olarak Poyraz Karayel’de Ayşegül karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu ile Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkiliye Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun gibi isimler eşlik edecek.

Burçin Terzioğlu, uzun bir aradan sonra başrolü Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun ile paylaşacağı yeni bir sinema filmi için evet dedi.

En son Poyraz Karayel'de rol alan oyuncu, henüz kesinleşmemekle birlikte adı “Güzelliğin Portresi” olarak anılan film için aralık başında kamera karşısına geçecek. Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği film, genç bir kadının senelerdir görüşmediği babasının ölümü üzerindeki sır perdesini kaldırma çabasını konu alıyor.

FİLMİN ÇEKİMLERİNE ARALIK'TA BAŞLANACAK 

Gerilim türündeki film, kadrosu kadar bol sürprizli hikâyesiyle de merak uyandırıyor. Okuma provalarının sürdüğü filmin çekimlerine 10 Aralık’ta start verilecek. İstanbul’da gerçekleşecek çekimlerin dört haftada tamamlanması planlanıyor. (Hürriyet) 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...