Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef Murat Öztürk Survivor'a gidecek mi?

Düzenleyen:
MasterChef Murat Öztürk Survivor'a gidecek mi?

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye olan Murat Öztürk'ün Survivor'a gidip gitmeyeceği merak konusuydu. Cengiz Semercioğlu Murat Öztürk'ün yarışmaya katılıp katılmayacağı konusunu Acun Ilıcalı ile konuştu ve kaleme aldı. İşte o yazı...

Acun Ilıcalı Exathlon’u kesinlikle Türkiye’ye getirmemeye karar vermiş.

“Survivor varken olmaz. Kafa karıştırırız” diye açıkladı görüşünü.

Survivor şubatta başlayacakmış, Türkiye-Yunanistan olacağı daha önce açıklanmıştı zaten.

“MasterChef’teki Murat’ı diskalifiyeden sonra mı götürmemeye karar verdin” diye sordum.

'HİÇ GÖTÜRME KARARI OLMADI Kİ VAZGEÇEYİM'

“Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim... Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum” yanıtını verdi.

Yurtdışındaki yatırımlar ve yeni formatların hazırlığını da anlattı Acun Ilıcalı.

Acun’un TV hakimiyetinin yüzde 20’sini oluşturuyor Türkiye ayağı...

Bu yeni yapacağı formatla yurtdışında daha da güçlü hale gelecek.

Öte yandan MasterChef yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir, dün bir AVM'de olay çıkarmıştı. 2. Sayfada yayınlanan görüntülerin ardından Murat Özdemir'den yeni açıklama geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına telefona bağlanan Murat Özdemir, yaptıklarından dolayı pişman olduğunu belirtip; "Artık insanlar benimle çalışmak istemiyor, iş bulmakta zorlanıyorum' dedi. Bu görüntüleri izledikten sonra dün akşam Yahya Efendi Türbesi’ne gittim. Sabah da oradaydım. Kaza namazlarımı kıldım, tövbemi ettim.

'BEN BÖYLE BİR İNSAN DEĞİLDİM'

Ben normalde böyle bir insan değildim. 5 vakit namaz kılan insandım. Hayat insanı bazen bozuyor. Herkesten özür diliyorum. Artık beni böyle görmeyeceksiniz. Zaten cebimde son 10 lira var faturamın da zaten ikinci ayı bugün yarın o da kesilir, tekrar herkesten özür diliyorum. Ben sorunlu biri olsam zaten beni işe almazlardı. Çok büyük otellerde, çalıştım, elçiliklerde çalıştım. Buralara girmek kolay değil.

Bugüne kadar 2500 TL maaş ile çalışan, ay sonunu zor getiren gariban bir adamdım. Bir yarışmaya çıktık, keşke çıkmasaydık. Ben Acun abiden de özür diliyorum kendisi gariban babasıdır. Hani bana kızmasını istemem ama Survivor’a gidecektim herhâlde bu hareketlerden dolayı iptal oldu.

Ben Survivor’a gidecek haberleri çıkınca inandım gideceğime, sonra kendimi kaybettim.

Bana Survivor teklifi gelmedi ama ‘bekle sana bir güzellik yapılacak’ denildi. Ben de sonra biraz kendimi kaybedip terbiyesizlik yaptım.

Bu görüntüler benim hayatımı kaydırdı. Bir yarışmaya katıldım hayatım kaydı. Artık insanlar benimle çalışmak istemezler, agresif insan diye. Ben neşeli bir adamdım ne hala geldim.

CEBİMDE 10 LİRA PARAM KALDI

Cebimde sadece 10 lira param kaldı. İş bakıyorum, daha önce çalıştığım yerlere başvurdum. Ben çalışırken yarışmaya başvurup işi bırakmıştım.

İş başvurularında ‘biz sana döneceğiz’ diyorlar ben anlıyorum almayacaklarını."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...