Muhterem Nur: Müslüm filminden bir kuruş almadım!

Düzenleyen:
Muhterem Nur: Müslüm filminden bir kuruş almadım!

MAGAZİN Haberleri

Bugüne kadar yaklaşık 4.5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm" filmiyle ilgili yeni tartışma çıktı. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur " Filmden bir kuruş almadım" dedi.

Bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" magazin programına konuşan Muhterem Nur  ‘Yurt dışından ve Türkiye’den aldığım emekli maaşı ile ayda elime 6 bin lira geçiyor, evimin aidatı ve yanımda çalışanların maaşını verdikten sonra 2 bin TL kalıyor. Onunla geçiniyorum’ dedi.4.5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama yapan Muhterem Nur "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" dedi.

MUSTAFA USLU: KENDİSİ BU FİLMİN SAHİBİDİR!

Bu sözler üzerine canlı yayına bağlanan filmin yapımcısı Mustafa Uslu "  Ben olaya sonradan dahil oldum. Daha önce Nuri Yıldırım anlaşma yapılmıştı. Muhterem Nur'un benden bir para talebi olmadı. Kendisi bu filmin sahibidir, o ne isterse o olur.." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...