Yemekteyiz 9 Kasım haftanın birincisi kim oldu, Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz finali haftanın birincisi kim?

Düzenleyen:
Yemekteyiz 9 Kasım haftanın birincisi kim oldu, Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz finali haftanın birincisi kim?

MEDYA Haberleri

Yemekteyiz birincisi kim oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın birincisi kim? Yemekteyiz haftanın finali 9 Kasım'da gerçekleşiyor! Birbirinden iddialı 5 yarışmacının bütün hünerlerini sergilediği haftanın sonunda birinci olan yarışmacı kim olacak? Yemekteyiz bu hafta kim kazandı merak ediliyor. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu programda büyük ödül olan 10 bin liranın sahibi kim olacak? İşte Yemekteyiz 9 Kasım finaline dair detaylar

Yemekteyiz birincisi kim oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın birincisi kim? Yemekteyiz kim kazandı? Bu soruların cevabı merak ediliyor. Yemekteyiz, TV8 ekranlarının sevilen yarışması olmaya devam ediyor! Yemekteyiz 9 Kasım finalinde neler oldu? Yemekteyiz yarışmacıları birbirlerine kaçar puan verdiler? Yemekteyiz'in büyük ödülü 10 bin lirayı kazanan yarışmacı kim oldu? 3 saatlik yemek yapım aşamasını başarıyla tamamlayan yarışmacılar, bütün hünerlerini sergileyerek bütük ödül için yarıştılar! Yemekteyiz 9 Kasım finaline dair merak edilen detaylar haberimizde sizlerle!

YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU? YEMEKTEYİZ 9 KASIM KİM KAZANDI?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi toplam 25 puanla Şaziye Hanım oldu. 

İŞTE YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI

ŞAZİYE KAHRAMANOĞLU

Birinci gün yarışmacısı olan Şaziye Kahramanoğlu 46 yaşında, evli ve 4 çocuğu var. Ev hanımı, aslen Samsunlu ancak senelerce yurt dışında yaşamış. Şimdi İstanbul'da oturuyor. Damarına basıldığında aniden öfkelenen bir yarışmacı

SERKAN ÇİFTÇİ

İkinci gün yarışmacısı. Aslen Ardahanlı olan yarışmacı annesiyle birlikte yaşıyor. Üniversite eğitimi mobilya dekorasyon bölümünde yapan Çiftçi şimdilerde pazarlama uzmanı olarak çalışıyor.

ABDURRAHMAN HULKİ KAHVECİOĞLU

Üçüncü gün yarışmacısı. 49 yaşında. Aslen Ankaralı, evli, bir çocuk sahibi. İş merkezinde yöneticilik yapıyor. Yemekteyiz'deki bir yarışmacıya kızıp programa katılma kararı almış.

MERVE ALTITI

Dördüncü gün yarışmacısı. 25 yaşında, aslen Mardinli. 3 yıllık evli. Evlenmeden önce hemşirelik yapıyormuş. Özellikle pilates meraklısı. 

HATİCE KALKAN

Final akşamı yarışan Hatice Kalkan 40 yaşında ev hanımı. Giresunlu olan yarışmacı 5 yıllık evli. 

Yemekteyiz 9 Kasım haftanın birincisi kim oldu, Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz finali haftanın birincisi kim?

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...