Kenan Işık uyandı mı? Kenan Işık kaç yıldır komada? Kenan Işık şuanda nerede?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kenan Işık uyandı mı? Kenan Işık kaç yıldır komada? Kenan Işık şuanda nerede?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oyuncu ve sunucu olarak hayatımıza giren Kenan Işık, bundan 10 yıl önce yaşadığı bir kaza sonrası komaya girdi. Akabinde Kenan Işık hakkında ortaya atılan her şey sır perdesi olarak kaldı. Peki, Kenan Işık uyandı mı? Kenan Işık kaç yıldır komada? Kenan Işık şuanda nerede?

Şarkıcı Yusuf Güney, yaptığı bir açıklamayla Kenan Işık'ın astral boyutta olduğunu iddia etti. Yusuf Güney'in Kenan Işık hakkındaki açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyardı. Öte yandan Kenan Işık'ın hayranları sağlık durumu hakkında arama motorunda araştırma yaptı. Uzun süredir Kenan Işık'ın sağlık durumu merak ediliyor. 

KENAN IŞIK KAÇ YILDIR KOMDA?

10 yıl önce spor salonunun saunasındayken düşerek beyin kanaması geçirdi. 4 saat süren bir ameliyatan sonra Kenan Işık, komaya alındı ve uzun süre komada kaldı. Ailesi Kenan Işık'ı medya gündeminden uzakta bir yere götürdüğü iddia edildi. Bundan 3 yıl önce ise ailesi gözlerini açtığını açıklamıştı. En yakın arkadaşı Ozan Zeybek ise "Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor" şeklinde açıklama yapmıştı. 

Kenan Işık uyandı mı? Kenan Işık kaç yıldır komada? Kenan Işık şuanda nerede?

KENAN IŞIK UYANDI MI?

Sağlığının stabil olduğu düşünülen Kenan Işık'ın uyanıp uyanmadığı henüz kesinlikle açıklanmadı. Ailesi Kenan Işık sağlık durumu hakkında açıklama yapmaktan uzak duruyor. Ancak bundan bir yıl öncesinde açıklama yapan Kenan Işık'ın yakın arkadaşı Zeybek, sağlık durumunda çok büyük değişiklikler olmadığını ifade etmişti. Kenan Işık 10 yıldır hastanede tedavi görüyor. 

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...