Yalı Çapkını yeni sezon tanıtımı! Seyran ve Ferit’in düğün sahnesi damga vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Yalı Çapkını yeni sezon tanıtımı! Seyran ve Ferit’in düğün sahnesi damga vurdu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

2. sezonu merakla beklenen Yalı Çapkını’nın yeni tanıtımı yayınlandı. Fragmanda Seyran ve Ferit’in yeniden evlendiğini gören izleyiciler heyecanlandı, sosyal medya düğün sahnesiyle yıkıldı.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santıroğlu, Çetin Tekindor ve Gözde Kansu'nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisinden 2. sezon tanıtımı geldi. Fragmana Seyran ve Ferit’in düğün sahnesi damga vurdu. 

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Yalı Çapkını, final bölümüyle ses getirmişti. 9 Haziran akşamı yayınlanan ve 36. bölümüyle sezon finali yapan dizi, yeni bölümleriyle her Cuma Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

YALIDA DÜĞÜN HEYECANI...

Heyecanlı bekleyiş sürerken, merakla beklenen tanıtım geldi. Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı dizinin fragmanında Seyran ve Ferit’in yeniden evlendiği görüldü. 

Yalıdakilerin sevinçle karşıladığı düğünde, iki karakteri gelinlik ve damatlıkla gören izleyiciler heyecanlandı. Afra Saraçoğlu (Seyran) güzelliğiyle, Mert Ramazan Demir (Ferit) yakışıklılığıyla göz doldurdu. 

Yalı Çapkını yeni sezon tanıtımı! Seyran ve Ferit’in düğün sahnesi damga vurdu

SEYİRCİLER RÜYA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Sosyal medyada dizinin tanıtımını gören takipçileri ise bu sahnenin bir rüya olduğunu düşündü. Seyirciler “Kesinlikle rüya bence” , “Ferit vuruldu ya, bu rüyayı görecek, kalbi duracak, doktorlar son anda şok verecekler ve uyanacak” şeklinde tahminler yaptı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...