2018 CHP Antalya milletvekili adayları | Antalya CHP adayları kim?

Düzenleyen:
2018 CHP Antalya milletvekili adayları | Antalya CHP adayları kim?

POLİTİKA Haberleri

24 Haziran 2018 CHP Antalya milletvekili adayları ile ilgili aradıklarınız burada yer alıyor. Türkiye, tarihî bir seçime giderken il il milletvekili adayları da merak ediliyor. Bunlardan biri de CHP Antalya milletvekili adayları... Peki CHP'nin Antalya milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran CHP Antalya milletvekili adayları ile ilgili aradılarınız.

CHP 24 Haziran Antalya milletvekili adayları merak içerisinde sorgulanıyor. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine tamamen geçeceğimiz seçimler öncesi CHP Antalya milletvekili adayları ilgi ile aranıyor. CHP'nin vekil adayı olarak Antalya'da kimi gösterdiğini merak edenler Google'dan aramalarına devam ediyor. İşte CHP Antalya milletvekili adayları ile ilgili detaylar...

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 DENİZ BAYKAL
2 ÇETİN OSMAN BUDAK
3 RAFET ZEYBEK
4 AYDIN ÖZER
5 CAVİT ARI
6 FİGEN ALBUGA ÇALIKUŞU
7 SEVGİ DOĞAN
8 NUSRET BAYAR
9 ŞENGÜL YEŞİLDAL
10 VAHAP TUNCER
11 KEMAL BİLAL ÖNER
12 ALİ TAKAVUT
13 SİBEL GEZEN
14 NAZMİ GÜNDÜZ
15 ÖZLEM ŞAHİN
16 İSMAİL HAKKI GÜL

NASIL OY KULLANILACAK?

Birleşik oy pusulasında tercih edilen cumhurbaşkanı adayı, siyasi parti, ittifak veya bağımsız aday için ayrılan bölümden dışarı taşırmamak suretiyle ''TERCİH'' veya ''EVET'' mührü basılması gerekiyor. Oy pusulasına, ''TERCİH'' veya ''EVET'' mührü dışında, herhangi bir yerine imza atılması veya işaret koyulması halinde oy geçersiz sayılacak. Birleşik oy pusulasının düzgün şekilde katlanıp zarfa koyulmasına dikkat edilecek.

Birleşik oy pusulasından başka, zarfa hiçbir şey koyulmayacak, aksi halde kullanılan oy geçersiz olacak. Seçmene birleşik oy pusulası verildikten sonra hata veya başka bir neden ileri sürülerek yeni bir birleşik oy pusulası verilmeyecek.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...