Siyasette 'pişti günü'

Düzenleyen:
Siyasette 'pişti günü'

POLİTİKA Haberleri

TBMM’de özellikle kadın milletvekillerinin, belirli mağazalardan alışveriş yaptıkları için, aynı kıyafetleri kullanmaları sık sık pişti olmalarına da neden oluyor.

Yücel Kayaoğlu ANKARA

Bugüne kadar genellikle, iki veya üç milletvekili aynı gün aynı kıyafetle TBMM’ye gelmişlerdi. Ancak önceki gün fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerde, CHP’den 5 kadın milletvekili, AK Parti’den ise 3 kadın milletvekillinin hemen hemen birbirinin aynısı ceketlerle Meclis çalışmalarına katıldıkları dikkat çekti. CHP’li kadın milletvekilleri TBMM İçtüzük değişikliğinin görüşüldüğü Anayasa Komisyonunda yanyana durarak mavi renkli ceketleri ile objektiflere poz verdi. AK Parti’nin kadın vekilleri ise TBMM Genel Kurulu salonunda hemen hemen aynı model olan pembe renkli ceketleri ile dikkat çekti. Hem CHP’li hem de AK Partili kadın milletvekillerinin aynı gün aynı kıyafetleri giyerek Meclis’e gelmelerine diğer milletvekillerinden “TBMM tarihinin ‘En pişti’ günü” yorumu geldi.

Siyasette 'pişti günü'

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...