Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Ümraniye Metro Hattı'nı açtı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Ümraniye Metro Hattı'nı açtı

POLİTİKA Haberleri

Üsküdar'da yapılan açılış töreninin ardından metro ile Ümraniye'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de kendisini bekleyen vatandaşlara yaptığı açıklamada, "Şimdi bindik Üsküdar'dan geldik. Şu anda İHA'lar gibi buda merkezden kumandayla... 80 km hızla güvenli bir yolculuk yaptık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: Ümraniye'den karşı tarafa geçmek yarım saati bulmayan bir sürede gerçekleşebilecek. Bu metro hattının şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Başbakanımıza ve mimarından mühendisine, yüklenici firma Doğuş grubuna teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

Çeyrek asır önce Ümraniye deyince, çamur, yokluk, yoksullukla dolu bir ilçe akla geliyordu. Bugün hayat kalitesi en yüksek yerleşim yerlerinden bir tanesi. İlçemizdeki kimi kötü görüntüler tarihe karıştı. Açılışını yaptığımız metro hattı bir sinyaldir. Ümraniye'nin değerine değer kattı. Bu metro hattı Sabiha Gökçen'e uzandığında daha da iyi olacak. Türkiye'de yüreğini emeğini ortaya koyarak çalışanlar var. Birde gece gündüz boş boş konuşanlar var.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...