Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den 'hayır' cevabı

Düzenleyen:
Bahçeli'den 'hayır' cevabı

POLİTİKA Haberleri

MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 14. Dönem Sertifika Töreni’nde bir konuşma yapan Genel Başkan Devlet Bahçeli, erken seçime karşı olduklarını açıkladı.

Bahçeli, erken seçimle ilgili sorulara, “Seçimler, mahalli idareler olarak 30 Mart 2019’da, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri olarak 3 Kasım 2019’da yapılacaktır. Türkiye’nin etrafının ateşle çevrildiği, terör faaliyetlerinin hâlâ sinsice sürdüğü bir ortamda ‘erken seçim talebi’ kime ne hizmet sunacaktır. Bunu anlamakta zorluk çekeriz” şeklinde cevapladı. İYİ Parti’nin “seçim ittifakı” önerisine Saadet Partisi’nin olumlu cevap verdiğine yönelik haberlerin hatırlatılarak, “Siz ittifakı nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine Bahçeli, “Biz ‘cumhur’ ittifakını benimsemiş ve o ittifakın güçlenmesi için gayret gösteriyoruz” diye konuştu. Bahçeli, eski futbolcu Rıdvan Dilmen’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “parkasız Deniz Dezmiş” yorumuna ilişkin de açıklama yaparak, “Sahadaki şeytanlıklarını siyasete taşımasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına ‘parkasız Deniz Gezmiş’ ifadesi ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanlığına yakışır ne de Cumhurbaşkanlığına yapılan bir yalakalığa yakışır. Şiddetle reddediyorum ve Türk milletinden özür dilemesini istiyorum. Cumhurbaşkanı, bir dönemin teröristinin özdeşi olarak takdim edilemez” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...