Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'den Bahçeli'ye: Hodri meydan

Düzenleyen:
CHP'den Bahçeli'ye: Hodri meydan

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'erken seçim' açıklamasına cevap olarak; partisinin erken seçime hazır olduğunu belirterek, "Hodri meydan... Türkiye sıkışmış durumda. Biz erken seçime her zaman hazır olduğumuzu söylemiştik'' dedi.

Türkiye’nin sıkışmışlık içinde olduğunu ifade eden Tezcan şunları söyledi: 

“Bahçeli'nin çağrısına hodri meydan diyoruz. Millet iradesinin tecelli edeceği yer sandıktır. Erkene alınabilir, başından beri sandığa hazırız dedik. Bunu tek adam koalisyonunun sözcüsü Bahçeli yaptı. Erdoğan bu konuda ne diyor bilmiyoruz. Türkiye'yi bu sıkışmışlıktan çıkarmanın yolu seçimdir. Türkiye bu problemlerini ancak ve ancak milletin kararıyla çözebilecektir. Biz seçime hazırız.  Dolar yükseliyor, euro yükseliyor, benzin 6 lirayı geçti, işsizlik yüzde 11, enflasyon yüzde 12. Dış politika çöktü. Türkiye reformlar yapması gereken süreçte çöküşün içinde, bundan kurtuluşun bir yolu var. O da sandıkta test edilecektir." 

Tezcan, yaptığı diğer açıklamada seçim tarihine ilişkin olarak, “Seçim 26 Ağustos'ta da olabilir, bir hafta öncesi ya da sonrası da mümkün; seçim tarihi tartışılabilir” dedi.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan da seçime hazır olduklarını söyledi. Türkkan, “Milletimize hayırlı olsun, İYİ Parti olarak bizi de mutlu etmiştir” dedi. Türkkan, partisinin seçime katılmasıyla ilgili soruya da, “Seçime katılmamızla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Biz hazırız” cevabını verdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...