Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erhan Usta: Bahçeli hep dimdik durdu

Düzenleyen:
Erhan Usta: Bahçeli hep dimdik durdu

POLİTİKA Haberleri

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, 24 Haziran seçimlerinin önemine ilişkin “Bu seçim Türk düşmanlarıyla, Türkiye’yi ayağa kaldırmaya çalışanlar, milli duruş sergileyenler arasında bir seçim olacaktır” dedi.

Önceliklerinin ülke menfaatleri olduğunu belirten Usta “MHP, Türkiye meseleleri karşısında hiçbir zaman siyasi çıkarla hareket etmedi. MHP ve onun lideri Devlet Bahçeli hep dimdik durdu. 15 Temmuz’da bu ülke, bu devlet, bu millet uçurumdan sürüklenmek istenirken tutup çıkartan kişi ve lider Devlet Bahçeli’dir bunu görmemiz lazım. Ülke meselelerinde Türkiye ne zaman bunalıma girse hep inisiyatif alıyoruz. Başörtüsü konusunda, 15 Temmuz’da, Yenikapı ruhunda, 16 Nisan referandumunda hep devletine ve milletine sahip çıkmıştır. Milletimizin çıkarı neyse hep onu düşündük” diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...