Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erol Şahin Aday Adaylığı müracaatını yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erol Şahin Aday Adaylığı müracaatını yaptı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti Kdz. Ereğli Eski İlçe Başkanı Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatına yaptı. Şahin aday olması durumunda seçimleri kazanacağını ve Ereğli’ye güzel hizmetler yapacağını söyledi.

 

AK Parti Kdz. Ereğli Eski İlçe Başkanlarından Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin eşi Feyzan ve Mimar oğlu Alperen Şahin ile birlikte AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına gelerek Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı. 

"Ereğli'ye pozitif yansımaları olacak" 
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın AK Parti ailesine katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Şahin, kendisinin AK Parti’de daha güzel hizmetler yapacağına yürekten inandığını ve desteklediğini vurguladı. Şahin konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bu noktada ilçe başkanımız Fatih Çakır’ı da tebrik etmek istiyorum. Gülüç’ün başarılı ve çalışan belediye başkanı Gökhan Demirtaş’ı AK Parti’ye kazandırdı. Gökhan Başkan benim ilçe başkanlığım döneminde belediye meclis üyemizdi. Ereğli’ye de bunun pozitif yansımaları olacaktır. Gülüç beldesine de çok güzel yansımaları olacaktır. O yüzden Fatih başkanıma ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” 
Şahin konuşmasında ayrıca Kdz. Ereğli Belediye Başkanı olduğunda AK Parti’nin kazanacağına yürekten inandığı Gülüç, Ormanlı ve Kandilli Belediye Başkanlarıyla birlikte çalışıp kendilerine güç ve destek vereceğini dile getirdi. İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın ilçe başkanlığı döneminde yapılan seçimlerde hep başarılı olduğunu belirten Şahin, 31 Mart 2019 seçimlerini de Kdz. Ereğli’de AK Parti’nin kazanacağını vurguladı. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...