Çavuşoğlu: FBI neler döndüğünü anlamaya başladı

Çavuşoğlu: FBI neler döndüğünü anlamaya başladı

POLİTİKA Haberleri

ABD'de temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ konusunda FBI'ın başlattığı soruşturmayı değerlendirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FBI'ın FETÖ hakkında başlattığı soruşturmalara işaret ederek, örgütün artık ABD'de yaptığı dolandırıcılığın, kaçakçılığın ve hukuksuz işlerin mercek altına alınmaya başlandığını söyledi.

Çavuşoğlu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Son zamanlarda FBI, ABD'de bu eli kanlı terör örgütünün (FETÖ) buradaki ihlallerini incelemeye başladı. Yani kapsamlı bir soruşturma başlattılar ve bu kapsamlı soruşturmada, daha bu aşamasında, bu terör örgütünün değişik eyaletlerde Amerikan kanunlarını nasıl ihlal ettiğini, bankaları nasıl dolandırdığını, vergi kaçakçılığını nasıl yaptığını, bunu nasıl profesyonel yöntemlerle yaptığını ve kimleri nasıl kullandığını görmeye başladılar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...