Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bingöl Belediyesi’nden Ramazan ayı için özel ekinlik

Düzenleyen:
Bingöl Belediyesi’nden Ramazan ayı için özel ekinlik

Ramazan Haberleri

Bingöl Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca çok özel etkinlik programları düzenleniyor. Bingöl Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün hazırladığı etkinlik takviminde birbirinden farklı programlar bulunuyor.

Ramazan süresince yapılacak etkinliklerde; ilahi, çocuklar için palyaço, çocuk ve yetişkin tiyatroları, sürpriz sanatçılar ve sohbetler yer alıyor. Hükümet Konağı Bahçesinde yapılan etkinlikler, teravih namazından sonra başlıyor.

Her gün 1.500  kişiye iftar 

Yine belediyenin kurduğu iftar çadırında, her gün 1.500  kişiye iftar yemeği veriliyor. Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin de  yemek dağıttığı iftar çadırında tam anlamıyla bir sevgi sofrası kuruluyor. Çorba ve sıcak yemeğin ikram edildiği iftar sofrasında, şimdiye kadar binlerce  kişiye iftar verildi.

Bingöl’de geleneksel hale getirilen Ramazan sofrasına ilginin her geçen yıl arttığını söyleyen Bingöl Belediyesi Başkanı Yücel Barakazi, ilk kez bin kişiye yönelik kurdukları iftar çadırının  bu yıl kapasitesini artırdıklarını belirterek  ‘Mübarek Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza sıcak çorba ve yemek ikram edeceğiz. Onların eğlendiğini görmek, huzur içerisinde bu caddelerde dolaştıklarını görmek yarınlarımız adına ümit verici. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı şifa ve kardeşlik sofralarımıza  davet ediyorum.” dedi.

Bingöl Belediyesi’nden Ramazan ayı için özel ekinlik

 

 

Düzenleyen:  - Ramazan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...