Muhteşem iftar Başkanı şaşırttı

Düzenleyen:
Muhteşem iftar Başkanı şaşırttı

Ramazan Haberleri

Bayrampaşa Belediyesinin düzenlediği iftar programı bir zamanlar Müslümanların ezici ekseriyeti ve 35 camii ile tanınan Manastır’daydı.

İrfan Özfatura MANASTIR 
 Bayrampaşa Belediyesinin düzenlediği iftar programı bir zamanlar Müslümanların ezici ekseriyeti ve 35 camii ile tanınan Manastır’daydı. Osmanlı saat kulesine haç diken, canım camileri müze, tamirhane veya marangoz atölyesi yapan yönetim de muhtemelen Türk tarafının iftar çağrısını ciddiye almamış olmalıydı. Herhangi bir parkı bile göstermekten kaçındı. İftar şehrin onlarca meydanı dururken, müftülüğe ait suyu, elektriği, mescidi, tuvaleti olmayan bir tarlada yapıldı. Ancak Belediye Başkanı Vlademir Taleski karşılaştığı olgun ve coşkun kalabalığı görünce çok şaşırdı. Çünkü 2.500 kişilik yemek hazırlanan sofrada belki 5 bin kişi vardı. Başkan kalabalığa mahcubiyeti hissedilen bir sesle hitap etti. Bayrampaşa Belediyesinin kardeş şehir teklifini seve seve kabul edeceğinden bahis açtı. Yağan yağmura rağmen kalabalık da dağılmadı... 

Düzenleyen:  - Ramazan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...