Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlıkçılar da ateş altındaydı

Düzenleyen:
Sağlıkçılar da ateş altındaydı

SAĞLIK Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ait ortaya çıkan yeni görüntüler, sağlık çalışanlarının oldukça zor şartlarda görev yaptığını ortaya çıkardı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ait ortaya çıkan yeni görüntüler, sağlık çalışanlarının oldukça zor şartlarda görev yaptığını ortaya çıkardı. Yeni ortaya çıkan görüntülerde, darbeci askerlerin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Saraçhane’deki binasına girmesi üzerine vatandaşların bölgede toplanma anı yer alıyor. Görüntülerde, Saraçhane’de toplananların üzerine ateş açıldığı, bazı vatandaşların vurulma anları yer alırken, o sırada köprü üzerinde yaralı ve hareketsiz hâlde bekleyen vatandaşı hastaneye götürmek için sağlık ekibinin olay yerine geldiği görülüyor.
16 Temmuz saat 02.38’de kaydedilen görüntülerde, darbeciler, ambulanstan inen sağlık ekibine ateş açıyor. Kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtulan sağlık çalışanlarının defalarca yaralıya müdahale etmeye çalıştığı, her defasında ateş edilerek görevlerine engel olunduğu görüntülere yansıyor. Kayıtlarda o gece ateş altında görev yapan sağlık çalışanlarının, son bir hamle yaparak yaralıyı almak için ambulanstan sedyeyi indirmeyi başardığı görülüyor. Görüntüde, sağlık ekibinin yaralının hayatta olup olmadığını kontrol ettikten sonra hastaneye götürmek üzere yola çıktığı da yer alıyor. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...