Özgül Özkan Yavuz: Sağlığa destek oluyoruz

Düzenleyen:
Özgül Özkan Yavuz: Sağlığa destek oluyoruz

SAĞLIK Haberleri

Projeye destek veren İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz, İSTKA’nın toplum sağlığı ile ilgili projelere öncelik verdiğini belirtti.

Ziyneti Kocabıyık

Projeye destek veren İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz, İSTKA’nın toplum sağlığı ile ilgili projelere öncelik verdiğini belirterek “Herkes için erişilebilir, etkili ve etkin sağlık hizmetleri sunulması temel hedeflerimizden biri. İSTKA olarak sağlık altyapısının geliştirilmesi, insan kaynağı yetkinliğinin iyileştirilmesi, sağlık ekipmanlarının kalitesinin artırılması, koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik projeleri destekliyoruz. Geroteknoloji Merkezi ve düşmenin önlenmesi projesi de bu açıdan toplum sağlığına katkı yapma hedeflerimizin içindeki projelerden biri oldu” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...