Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastaların objektifinden Türkiye Hastanesi

Düzenleyen:
Hastaların objektifinden Türkiye Hastanesi

SAĞLIK Haberleri

İstanbul Şişli’de kendine özgü sıcak mimarisi ile özel hastaneler arasında fark oluşturan Türkiye Hastanesi, farklı bir yarışmaya konu oldu.

Instagram üzerinden gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasında hastane çalışanları ve hastalar, hastanenin en güzel fotoğraflarını çekmek için yarıştılar.  14 Nisan-06 Mayıs tarihleri çekilen fotoğraflar #asırlıkkampüs etiketi ile paylaşıldı. Çekilen fotoğraflar 01-06 Mayıs tarihleri arasında www.asirlikkampus.com internet sitesinde yayınlanarak oylandı. İki kategoride gerçekleştirilen yarışmada çalışanlar ve hastaların eserleri ayrı ayrı değerlendirildi. Yarışmada dereceye girenler, hastanede düzenlenen  bir törenle ödüllerini aldılar. Hasta kategorisinde Güney Tepe, Meryem Doğan ve Necla Özarslan ödül aldılar. Çalışanlar kategorisinde ise Fadime Şeker, Nefise Yuyucu, Soner Taşhan ilk üç dereceyi paylaştılar. Rıdvan Dündar’a ise jüri özel ödülü verildi.  İlk 3’e giren hastaya VIP Check-Up, çalışanlara ise çeyrek altın hediye edildi. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...