Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kübra’nın hayali 11 yıl sonra gerçekleşti

Kübra’nın hayali 11 yıl sonra  gerçekleşti

SAĞLIK Haberleri

Küçük yaşlardan beri, böbrek yetmezliği bulunan babasıyla birlikte diyalize gidip gelen 17 yaşındaki Kübra Gökdemir'in organ nakli hayali gerçek oldu.

Eskişehir'de organları bağışlanan hastadan alınan böbrek, Sağlık Bilimleri Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genel cerrahi uzmanları Doç. Dr. Tahir Özer ve Doç. Dr. İsmail Özerhan başkanlığındaki nakil ekibi tarafından 11 yıldır diyalize giren Selim Gökdemir'e nakledildi. Babasının, diyalizden çıkıp eve gelerek kendisine  böbreğin bulunduğu haberini verdiğini söyleyen Kübra o anı şöyle anlattı: İkimiz birbirimize baktık, hiç konuşmadan sarıldık. O anları dünyada başka hiçbir şeye değişemem. Küçüklüğümden beri babamın nakil olmasını bekliyorum. Hastaneye geldik, bekledik böbrek de uyumlu oldu. Organlar toprak değil can olsun.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...