Gözündeki kontakt lensle 28 yıl boyunca fark etmeden yaşadı

Düzenleyen:
Gözündeki kontakt lensle 28 yıl boyunca fark etmeden yaşadı

SAĞLIK Haberleri

İskoçya'da yaşayan 42 yaşındaki bir kadının tam 28 yıl boyunca göz kapağında bir kontakt lens ile yaşadığı ortaya çıktı. Konakt lens, küçük bir ameliyat ile çıkarıldı.

İskoçya'da inanılmaz bir olay yaşandı. 42 yaşındaki kadın, sol gözünde sulanma ve şişlik şikayetiyle gittiği doktor kontrolünde duyduklarına inanamadı. 14 yaşında badminton oynarken sol gözündeki lensi kaybeden ve bir daha bulamayan kadın, lensin göz kapağında olduğunu öğrendi.
 
Tam 6 ay boyunca sol gözünde sulanma ve şişlik gibi çeşitli sorunlarla boğuşan kadın, sonunda bir kontrole gitmeye karar verdi. İskoçya'nın Dundee şehrindeki Oftalmoloji hastanesine giden kadın, yapılan tetkikler sonrasında hayatının şokunu yaşadı. Kadının göz kapağında 6 milimetre çapında bir yuvarlak cisimle karşılaşan doktorlar, yapılan kontrollerin sonucunda bunun bir kontakt lens olduğunu anladılar.
Gözündeki kontakt lensle 28 yıl boyunca fark etmeden yaşadı
 
Süreç sonunda 42 yaşındaki kadın, geçirdiği basit bir ameliyatla badmington oynarken göz kapağına kaçan lensten ve rahatsızlıklarından kurtuldu. (Webtekno)
Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...