Şampiyonlar Ligi'nde gol düellosu

Şampiyonlar Ligi'nde gol düellosu

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta mücadelesi E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçta 40 gol atıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan ve toplamda 40 golün atıldığı üçüncü maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi.

H Grubu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in deplasmanda Bate Barisov'u 7-0 yendiği karşılaşmada ilk defa bir Şampiyonlar Ligi takımı bir devrede 6 gol attı.

Shakhtar Donetskli Luiz Adriano ise Belarus ekibi karşısında 5 kez fileleri havalandırarak Lionel Messi'nin "Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncu" rekorunu egale etti. Brezilyalı golcü, ilk yarıda 17 dakika içinde 4 kez (28, 36, 40, 44) fileleri havalandırarak bu gol sayısına en kısa sürede ulaşan futbolcu oldu. Ayrıca, turnuvada bir maçta 4 ve üstü gol atan 12. futbolcu olmayı da başardı.

Bayern Münih'in deplasmanda Roma'yı 7-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi, ilk yarıda rakibinin filelerini 5 kez havalandırarak "bir devrede en çok fileleri havalandıran deplasman takımı" unvanını ele geçirdi.


Toplu sonuçlar şöyle:


E GRUBU
CSKA Moskova-Manchester City: 2-2
Roma-Bayern Münih: 1-7
F GRUBU
Barcelona-Ajax: 3-1
APOEL-Paris Saint Germain: 0-1
G GRUBU
Schalke-Sporting Lizbon: 4-3
Chelsea-Maribor: 6-0
H GRUBU
Porto-Atletic Bilbao: 2-1
BATE-Shakthar Donetsk: 0-7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...