Prandelli'den U dönüşü!

Prandelli'den U dönüşü!

SPOR Haberleri

Prandelli: "Biliyorum ki Galatasaray'ın misyonu, büyük ülkenin tarihini de onore ederek, yabancı takımlara karşı galip gelmektir"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli 4. yıldız sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti. İtalyan çalıştırıcı, "Borussia Dortmund'la oynadığımız karşılaşma sonrasında, 4. yıldızın birinci hedefimiz olduğunu belirttim. Açıklamalarım Galatasaray'ın uluslararası imajını kalbimde hissetmiyormuşum gibi yorumlandı. Ancak bu doğru değil. Biliyorum ki Galatasaray'ın olmazsa olmazı ve misyonu bu büyük ülkenin tarihini de onore ederek, yabancı takımlara karşı galip gelmektir. Dördüncü yıldızdan bahsettim. Çünkü bu sene ligi kazanmak tarihi bir başarı olacak. Takımım adına konuşuyorum, önümüzdeki uluslararası mücadelelerde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Renklerimizi onurlandırmak ve Avrupa'nın üst düzey futbolunda kalabilmek için her anımızı buna adamış durumdayız" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...