GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
2 dakika önce

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması! Samet Aybaba'dan yeşil ışık

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile devam etme kararı alan Siyah-beyazlılar, yeni sezonda farklı bir isimle çalışacak. İşte adaylar...
Spor - Spor
22 dakika önce

Fenerbahçe'de seçim süreci hareketlendi! Vefa Küçük adaylığını duyurdu

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Eski Başkanı Vefa Küçük, Şekip Mosturoğlu'nun ardından yüksek divan kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
 - Bayern Münih 50 milyon euro ödemişti
50 dakika önce

Kim Min - Jae geri dönüyor! Bayern Münih 50 milyon euro ödemişti

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kim Min - Jae'nin sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacağı iddia edildi. Güney Koreli stoperin yeni durağı İtalya olacak.
 - İsmail Kartal hakkında skandal ifadeler
1 saat 7 dakika önce

Yunan basını Fenerbahçe maçı öncesi ortalığı karıştırıyor! İsmail Kartal hakkında haddini aşan sözler: "Kibirli..."

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, 3-2'nin rövanşında Kadıköy'de Olympiakos'u ağırlayacak ve yarı final için 90 dakika boyunca mücadele edecek. Maç öncesi Yunan basını ortamı germeye başladı. Teknik direktör İsmail Kartal için skandal ifadelerin kullanıldığı bir yazı yayınlandı.
 - "İmzaya gerek kalmadı"
2 saat 1 dakika önce

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü mü? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıkladı: "İmzaya gerek kalmadı"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve seçimin daha erken bir tarihte yapılması konusunda konuştuğu iddia edilen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Özbek "İmzaya gerek kalmadı" dedi. İşte Özbek'in o açıklamaları.
 - Pana'nın Terim kararı belli oldu! Resmen...
2 saat 26 dakika önce

Yerine Fernando Santos'un geleceği iddia edilmişti! Fatih Terim'in Panathinaikos'taki geleceği belli oldu

Sezon başında Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen ve Yunan basınında sık sık eleştirilere maruz kalan Fatih Terim'in, takımı bırakacağı ve yerine Beşiktaş'tan ayrılan Fernando Santos'un getirileceği iddia ediliyordu. Dedikoduların ardından Terim'in, Pana'daki geleceği belli oldu.
 - Anadolu Efes Play-In perdesini açıyor!
2 saat 46 dakika önce

Anadolu Efes Play-In perdesini açıyor! İlk maç Virtus Bologna

THY EuroLeague'de Play-In heyecanı başlıyor. Anadolu Efes Play-In'de ilk maçında Virtus Bologna'yı ağırlayacak. Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'ndan saat 21:00'de başlayacak karşılaşmayı kazandığı takdirde bir sonraki maçta Tel Aviv-Baskonia karşılaşmasının galibiyle karşılaşacak.
 - Ümit Özat'ın yeni görevi
3 saat 24 dakika önce

Sağ gösterip sol vurdu! İşte Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'ın yeni görevi

Son dönemde spor yorumculuğu yapan Ümit Özat, siyasete atıldı. 47 yaşındaki eski futbolcu Ümit Özat, Zafer Partisi'nin spordan sorumlu başdanışmanı oldu.
 - "Canını veriyor"
3 saat 42 dakika önce

Rıdvan Dilmen üstüne basa basa şampiyonluk iddiasını açıkladı: "Canını veriyor"

Yorumcu Rıdvan Dilmen'den flaş şampiyonluk iddiası... Galatasaray'ın kazandığı 4-0'lık Alanyaspor maçı sonrası, karşılaşmayı değerlendiren Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışına da değindi ve bir tahminde bulundu.
 - 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da
4 saat 8 dakika önce

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun destekçileri ve sponsorları ile güçleniyor

T.C Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, kurumsal destekçileri ve sponsorları ile her geçen yıl daha da güçleniyor.
 - "Fatih Terim ve  Beşiktaş..."
4 saat 15 dakika önce

Beşiktaş'ın eski başkanından gündeme sarsan Fatih Terim itirafı! Serdar Bilgili: "Beşiktaş'a geliyordu"

Bir dönem Beşiktaş başkanlığı yapan Serdar Bilgili'nin, Fatih Terim hakkında yaptığı itiraf sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bilgili, Galatasaray'ın efsane teknik direktörünün Beşiktaş'ın kapısından döndüğünü iddia etti.
 - Yeni teknik direktör için flaş iddia!
5 saat 27 dakika önce

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için flaş iddia! "Lucescu Beşiktaş'a geri dönüyor"

1-1 berabere kalınan Samsunspor maçı sonrası teknik direktör Fernando Santos'un görevine son veren Beşiktaş'ta göreve bu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe getirildi. Gelecek sezon takımın başına kimin geçeceği ise henüz bilinmiyor ancak iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Bu doğrultuda bir iddia Rumen basınından geldi.
 - Özbek, Büyükekşi'den bakın ne istedi
6 saat önce

Kritik görüşme! Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi bir araya geldi "Seçimi erkene al"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'daki seçi duyurması sonrası Süper Lig kulüpleri, bu tarihin geç olduğunu savunarak erkene alınması için, noter huzurunda imza vermişti. Bu konuda bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. İddiaya göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. İşte haberin detayları.
 - Beşiktaş'a sakatlık şoku
6 saat 54 dakika önce

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'tan kötü haber geldi

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayıran Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması. Siyah-beyazlılar Samsunspor maçında sakatlanan Semih Kılıçsoy ile Mert Günok'un sağlık durumları hakkında bir açıklama yayınladı.
 - Olympiakos maçının hakemi belli oldu
7 saat 3 dakika önce

Fenerbahçe - Olympiakos rövanş maçının hakemi belli oldu! O olayla hatırlanıyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Kadıköy'de ağırlayacağı Olympiakos, karşılaşmasını yönetecek hakem belli oldu. 3-2'nin rövanşını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Stieler, Bayer Leverkusen - Bayern Münih maçındaki ilginç olayla hatırlanıyor.
 - Yeni takımını duyurdular! Bir sonraki rota...
7 saat 25 dakika önce

Elveda Real Madrid! Arda Güler'in canına tak etti resti çekti! Yeni takımını böyle duyurdular rota Almanya

Geçtiğimiz günlerde, sezon sonunda Real Madrid'den kiralık olarak ayrılacağı iddia edilen Arda Güler hakkında transfer iddiaları her geçen gün biraz daha artıyor. İspanyol basını bu kez Arda Güler'in yeni takımını yazdı. İşte Arda Güler'in bir sonraki rotası.
 - "Son hafta şampiyonluğu kaybedecek"
8 saat 4 dakika önce

Ahmet Çakar "Son hafta kaybedecek" dedi şampiyonun adını ve skoru da verdi! Galatasaray ile Fenerbahçe...

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı hakkında konuştu. Bugüne kadar yapılan en net tahmine imzasını atan Çakar "Son hafta şampiyonluğu kaybedecek" dedi ve şampiyon olacak takımı açıkladı.
 - "Galatasaray ile Fenerbahçe..."
8 saat 29 dakika önce

Nihat Kahveci'den Alanyaspor maçı sonrası flaş şampiyonluk sözleri: "Galatasaray ile Fenerbahçe..."

Galatasaray'ın 4-0'lık Alanyaspor zaferi sonrası karşılaşmayı değerlendiren yorumcu Nihat Kahveci, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kahveci'nin Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışına dair sözler ses getirdi.
 - Dilmen, Galatsaraylıları kızdırdı! O sözleri...
8 saat 58 dakika önce

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray camiasını kızdıran yorum! O sözleri sonrası ortalık karıştı

Süper Lig'in 32.haftasında Alanyaspor deplasmanından 4-0'lık bir galibiyetle ayrılan Galatasaray, şampiyonluk yolundaki bir engeli daha kayıpsız atlatırken, yorumcu Rıdvan Dilmen'in sözleri sonrası sosyal medya karıştı.
 - Batsman varsa problem yok!
10 saat 32 dakika önce

Batsman varsa problem yok! Fenerbahçe, Belçikalının skor katkısı sağladığı bütün maçları kazandı

Kanarya, Batsman ile kanatlanıyor. Onun gol attığı ya da asist yaptığı her maç zaferle bitiyor. Kulübeden en çok katkı sağlayan isim olan Michy Batshuayi, İsmail Kartal’ın en güçlü jokeri…
Spor - Spor
10 saat 43 dakika önce

Beşiktaş'ın başına tekrar geçen Serdar Topraktepe'nin hedefi belli oldu

Semih Kılıçsoy’un kendisini göstermesini sağlayan siyah beyazlıların altyapı hocası, sezonun kalan bölümünde yeni cevherler çıkarmaya çalışacak
Sona Git