İşte Advocaat'ın istediği 10 numara

Düzenleyen:
İşte Advocaat'ın istediği 10 numara

SPOR Haberleri

Hollanda basını, 10 numara transferleri için görüşmeleri hızlandıran Fenerbahçe'nin PSV'de forma giyen Adam Maher ile ilgilendiğini yazdı.

Hollanda şampiyonu PSV'nin Siem de Jong ve Bart Ramselaar transferinden sonra satış listesine koyduğu 23 yaşındaki orta saha Adam Maher'in kulüpten ayrılmasına kesin gözle bakılırken, Fenerbahçe'nin bu transferde önemli bir yol kat ettiği ifade edildi. Fenerbahçe'nin finansal fair play sorunundan dolayı Ziyech'i transfer etmesinin zor olduğunu yazan Hollanda basını, PSV'nin 2 yıl daha kontratı bulunan Adam Maher'i satın alma opsiyonu ile Fenerbahçe'ye göndermeye hazır olduğunu belirtti.

ADVOCAAT'IN ESKİ ÖĞRENCİSİ
Advocaat'ın AZ Alkmaar'ı çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Maher, PSV'ye 2013 yılında 8 milyon € bedelle transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon toplamda 26 maça çıkan Hollandalı 4 gol atıp 8 de asist yaptı. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...